Avenue Herrmann-Debroux 17-19, 1160 Bruxelles info +32 (0)490 11 17 70

Uw Veiligheid

Uw Veiligheid

Reizen per bus blijft een van de veiligste manieren om zich te verplaatsen.

Opdat dit ook zo zou blijven, hecht Hermès Line bijzondere aandacht aan de veiligheid van zijn passagiers. We waken er elke dag over, zowel voor wat onze bussen als voor wat onze chauffeurs betreft.

Goed opgeleide en ervaren chauffeurs: veiligheid op elk niveau

Onze buschauffeurs zijn zeer ervaren en werden met zorg geselecteerd.

Ze moeten allen een bewijs van goed gedrag en zeden voorleggen bij hun aanwerving en moeten dit, zolang ze bij Hermès Lines in dienst zijn, ieder jaar hernieuwen. Ze worden ook onderworpen aan een medische controle voor ze hun functie opnemen en vervolgens wordt ook dit jaarlijks herhaald.

Bovendien volgen onze chauffeurs regelmatig opleidingen die de nadruk leggen op het rijden zelf (in de sneeuw of op een gladde weg bijvoorbeeld) en op de veiligheid in de bus.

Om uw veiligheid in optimale omstandigheden te kunnen garanderen, waken wij erover dat onze chauffeurs in de allerbeste omstandigheden kunnen werken.

We zorgen ervoor dat de wettelijk gereglementeerde rij- en rusttijden per dag en per week gerespecteerd worden zodat onze buschauffeurs steeds fris en monter achter het stuur kruipen.

Al onze chauffeurs hebben ervaring met kinderen. Ze hechten er dan ook speciaal belang aan om op een veilige plek te parkeren zodat de kinderen zonder enig risico kunnen in- en uitstappen.

Nieuwe reisbussen, goed onderhouden en uitgerust met spitstechnologie

Onze reisbussen zijn nieuw, worden nauwgezet onderhouden en systematisch en met zorg schoongemaakt voor iedere rit.

Iedere stoel beschikt over zijn eigen veiligheidsgordel, geïntegreerd in de stoel. Wij beschouwen dit als zeer belangrijk voor de veiligheid van alle passagiers en nog meer voor het schoolvervoer dat Hermès Lines verzorgt.

De breedtespiegels zorgen voor een betere veiligheid dankzij een grotere zichtbaarheid.

De luchtvering versterkt de foutloze wegligging en de veiligheid.

Onze bussen zijn uitgerust met lokalisatieapparatuur die ons toelaat op elk moment en in real time de precieze locatie van onze bussen te raadplegen.

Tot slot laat een controlesysteem ons toe om de rij- en rusttijden, de rijsnelheid en zelfs de kwaliteit van het rijgedrag van de chauffeur te verifiëren.

Ook andere intelligente functies streven ernaar uw veiligheid te garanderen, zoals:

  • Het TPM-systeem (Tire Pressure Monitoring) dat toelaat om de bandendruk te controleren. Over de ideale bandendruk beschikken is inderdaad essentieel voor de veiligheid van de bussen. Een te lage bandendruk zorgt er immers voor dat de band sneller gaat slijten, wat ten koste kan gaan van de veiligheid.
  • Het ABS-systeem, het anti-blokkeerremsysteem dat in alle omstandigheden toelaat de remafstanden te verkorten, voor een grotere veiligheid.

Vervoer kantoor van de Schola Europaea (Elsene) - Ixelles

We werken al aan aantal jaren met de firma Hermès-Lines en we zijn helemaal tevreden van beide hun diensten en de snelheid van hun antwoorden op onze vragen. De chauffeurs zijn aangenaam en de bussen zijn telkens zeer net. De offertes en factuur zijn heel duidelijk. We zouden zonder hesitatie de firma Hermès-Lines aanbevelen.

Busreizen voor iedereen

Verder gaan

Hermès Lines est une solution tout en un : flexible, ponctuel, sérieux, confortable et luxueux, mais à un prix abordable. Lisez plus d infos sur cette page.

Meer informatie over Hermès-Lines

Meer weten

De la première prise de contact à la fin de votre voyage, nous avons pour ambition de vous assurer un service personnalisé, basé sur la qualité et votre satisfaction.
Share This