Avenue Herrmann-Debroux 17-19, 1160 Bruxelles info +32 (0)490 11 17 70

Travel in business class

 

Altijd proper

Onze bussen worden onderhouden en gekuist tussen twee diensten. Daarom geniet u altijd van een nieuwe, confortable, propere et betrouwbare bus.
Meer weten

 

Voorrang aan veiligheid

Ervaren en regelmatig gevormde chauffeurs, samen met moderne bussen zijn belangrijke voorwaarden voor een maximale veiligheid.
Meer weten

 

Ervaren chauffeurs

Onze chauffeurs hebben de nodige ervaring en zijn aangenaam, beschikbaar en stipt, samen met de nodige soepelheid, o.a. voor het vervoer van kinderen.
Meer weten

 

Betrouwbare routes

Reisroute op maat, GPS navigatie, satelliet opvolging, stiptheid om te vertrekken en toe te komen: onze engagementen voor meer reiscomfort.
Meer weten

Meer informatie over Hermès-Lines

Meer weten

Van het eerste contact tot aan het eind van uw reis, hebben we de ambitie u een gepersonaliseerde dienstverlening aan te bieden, waarbij kwaliteit en uw tevredenheid voorop staan.

Waarom kiezen voor Hermes-Lines ?

Verder gaan

Wij stellen ervaren en toegewijd personeel en recente, performante en comfortabele bussen ter beschikking, voor elke type dienstverlening.
We werken al aan aantal jaren met de firma Hermès-Lines en we zijn helemaal tevreden van beide hun diensten en de snelheid van hun antwoorden op onze vragen. De chauffeurs zijn aangenaam en de bussen zijn telkens zeer net. De offertes en factuur zijn heel duidelijk. We zouden zonder hesitatie de firma Hermès-Lines aanbevelen.

Vervoer kantoor van de Schola Europaea (Elsene) - Ixelles