Avenue Herrmann-Debroux 17-19, 1160 Bruxelles info +32 (0)490 11 17 70

Performant op alle niveaus

Performant op alle niveaus

Bij Hermès Lines moet de reis een bron van plezier zijn voor elke passagier.

Vanaf het eerste contact tot aan het eind van uw reis streven wij ernaar u een gepersonaliseerde service te garanderen, gebaseerd op kwaliteit en uw tevredenheid. Dit is mogelijk dankzij ons ervaren en toegewijd personeel en dankzij onze hoogwaardige bussen: recente, performante en comfortabele voertuigen.

Snel antwoord

Een gevoel van welbehagen zal u overvallen zodra wij uw vraag naar inlichtingen i.v.m. de huur van een van onze reisbussen met alle comfort ter harte nemen. Onze structuur laat toe snel aan uw nood aan transport in een hoogwaardige bus, veilig en met alle comfort aan boord, te beantwoorden. Ons team houdt zich te uwer beschikking om met spoed op uw vragen te antwoorden.

Duidelijke offerte, zonder verborgen kosten

Onze offertes zijn duidelijk, zonder onaangename verrassingen en vanzelfsprekend gratis.

Toegewijd personeel tot uw dienst

Hermès Lines staat bekend om de vriendelijkheid, de toewijding en de flexibiliteit van zijn buschauffeurs.

Dat wordt verklaard door het feit dat ook de directeur zelf regelmatig een rit met onze alle comfort biedende reisbussen voor zijn rekening neemt. Niets is beter om dicht bij onze passagiers te blijven staan en een inzicht te verwerven in hun noden. Dat staat ons toe een kwalitatieve dienstverlening aan te bieden in overeenstemming met uw verwachtingen. En dat is meteen ook de beste tevredenheidsgarantie voor onze klanten.

De integriteit, de zin voor toewijding en dienstverlening van de directeur weerspiegelen zich ook in onze medewerkers: u zal bij hen hetzelfde verlangen vinden om uw verwachtingen te overstijgen opdat uw reis in een van onze bussen van topniveau een bron van plezier wordt.

En bij dit alles worden we bijgestaan door onze reisbussen die even mooi als comfortabel zijn.

Performante en hoogwaardige bussen

Onze reisbussen zijn nieuw, elegant, ruim en voorzien voldoende ruimte tussen de rijen om zelfs de langste benen een goede bewegingsruimte te bieden. Ze hebben getinte ruiten en zijn voorzien van airconditioning, nachtverlichting en een volledig uitgerust toilet (met handenwasser en spiegel). De luchtvering staat garant voor een feilloze weggligging, comfort, veiligheid en een zeer stil functioneren. Een reis met minimale geluidshinder is ontspannener en comfortabeler. Onze autobussen zijn bovendien uitgerust met brandstoftanks die een zeer grote autonomie bieden.

Ziehier maar enkele van de functionaliteiten en kenmerken van onze hoogwaardige autobussen die zullen bijdragen aan uw materieel comfort wanneer u zich verplaatst met Hermès Lines.

Voor lange trajecten stellen we bovendien exclusief reisbussen te uwer beschikking die alle comfort bieden, met verstelbare zetels en wifi.

Een kleinere ecologische voetafdruk, een duurzamere mobiliteit

Onze reisbussen maken deel uit van de minst vervuilende vervoermiddelen met de beste verhouding “efficiëntie/CO2-afdruk”. Met motoren van de nieuwste generatie die voldoen aan de EURO 6 normen. Onze reisbussen voldoen allemaal aan de EURO 6 normen. De EURO 6 normen zijn de striktste milieunormen die ons toelaten om “lage emissie zones” te betreden.  Dat zijn zones met beperkt verkeer, die in het leven geroepen zijn binnen de strijd tegen de luchtvervuiling en die meer bepaald de centra van grote steden omvatten. Dergelijke zones bestaan reeds in verschillende Europese hoofdsteden en zullen zich overal in Europa en België (in Antwerpen bijvoorbeeld) verder ontwikkelen.

Tot slot is de geluidshinder van onze hoogwaardige reisbussen minimaal, zowel voor onze passagiers als voor de wijken waarin onze bussen zich soms zullen verplaatsen.

Vervoer kantoor van de Schola Europaea (Elsene) - Ixelles

We werken al aan aantal jaren met de firma Hermès-Lines en we zijn helemaal tevreden van beide hun diensten en de snelheid van hun antwoorden op onze vragen. De chauffeurs zijn aangenaam en de bussen zijn telkens zeer net. De offertes en factuur zijn heel duidelijk. We zouden zonder hesitatie de firma Hermès-Lines aanbevelen.

Waarom kiezen voor Hermes-Lines ? 

Verder gaan

Nous mettons à votre service un personnel expérimenté et dévoué, des autobus récents, performants et confortables, pour tous types de services.

Busreizen voor iedereen

Verder gaan

Hermès Lines est une solution tout en un : flexible, ponctuel, sérieux, confortable et luxueux, mais à un prix abordable. Lisez plus d infos sur cette page.
Share This