Avenue Herrmann-Debroux 17-19, 1160 Bruxelles info +32 (0)490 11 17 70

Bedrijven

Bedrijven

Hermès Lines stelt u vervoersoplossingen per bus voor, aangepast aan de noden van elk van uw evenementen: shuttledienst, bedrijfsexcursies en –reizen, op regelmatige of occasionele basis.

Koppel het nuttige aan het aangename. Hermès Lines, garant voor ernst en stiptheid, laat u toe u te verplaatsen in alle comfort en luxe, en behouden en in alle rust aan te komen. Het vervoer voor elk bedrijfsevenement in België, en dat aan een billijke prijs.

Oplossingen op maat van al uw bedrijfsverplaatsingen in België en  daarbuiten

Moet u als bedrijf regelmatig of occasioneel een bus huren om uw personeel te vervoeren voor evenementen, bedrijfsexcursies of -reizen?

Organiseert u een seminarie, een congres, een incentive? Zou u graag een shuttledienst voor uw bedrijf opstarten?

Hermès Lines biedt u gepersonaliseerde oplossingen op maat van uw vervoersnoden per bus of voor de huur van een bus voor uw bedrijf en uw evenementen.

Luxe en elegantie

Het vlotte verloop van het vervoer tijdens een bedrijfsevenement draagt bij tot het succes van dat evenement.

Met Hermès Lines koppelt u het nuttige aan het aangename.

De leden van uw groep zullen zich verplaatsen in alle luxe en elegantie van een bus die exclusief voor hen is gereserveerd. Ze zullen behouden en in alle sereniteit aankomen. Onderweg zullen ze de gelegenheid hebben om hun werktijd te optimaliseren, om uitgebreider kennis te maken met elkaar of om simpelweg te ontspannen.

Dit alles kan alleen maar bijdragen tot hun gevoel van samenhorigheid en tot het imago van uw bedrijf.

De behulpzaamheid, beschikbaarheid en stiptheid van onze chauffeurs doen de rest.

Een kleinere ecologische voetafdruk, een duurzamere mobiliteit

Kiezen voor een reisbus van Hermès Lines voor uw bedrijfsevenement, is kiezen voor een van de properste vervoermiddelen, met de beste verhouding « efficiëntie/CO2 uitstoot ».

Onze reisbussen voldoen allemaal aan de EURO 6 normen. De EURO 6 normen zijn de striktste milieunormen die ons toelaten om “lage emissie zones” te betreden.  Dat zijn zones met beperkt verkeer, die in het leven geroepen zijn binnen de strijd tegen de luchtvervuiling en die meer bepaald de centra van grote steden omvatten. Dergelijke zones bestaan reeds in verschillende Europese hoofdsteden en zullen zich overal in Europa en België verder ontwikkelen.

Voor uw comfort en veiligheid

Onze chauffeurs zijn ervaren, worden regelmatig onderworpen aan een medische controle en volgen geregeld extra opleidingen, meer bepaald rond rijgedrag (bv. in winterse omstandigheden) en veiligheid.

Onze reisbussen zijn nieuw, goed onderhouden en ruim. Hun luchtvering, het opvallend stille functioneren en de grote ruimte tussen de zitplaatsen, die zelfs aan de langste benen voldoende bewegingsvrijheid biedt, staan allemaal garant voor uw comfort.

Onze reisbussen zijn allen uitgerust met, onder andere, getinte ruiten, airconditioning, toilet met handenwasser, koelkast. Sommigen zijn ook voorzien van verstelbare zetels en wifi.

Een billijke prijs

Een bus blijft een van de veiligste manieren van reizen en is bovendien ook een van de goedkoopste vervoermiddelen.

Vervoer kantoor van de Schola Europaea (Elsene) - Ixelles

We werken al aan aantal jaren met de firma Hermès-Lines en we zijn helemaal tevreden van beide hun diensten en de snelheid van hun antwoorden op onze vragen. De chauffeurs zijn aangenaam en de bussen zijn telkens zeer net. De offertes en factuur zijn heel duidelijk. We zouden zonder hesitatie de firma Hermès-Lines aanbevelen.

Share This