Avenue Herrmann-Debroux 17-19, 1160 Bruxelles info +32 (0)490 11 17 70

Uw Voordelen

Uw Voordelen

U bent veeleisend? Wij ook.

Hermès Lines is in de eerste plaats een familieonderneming voor personenvervoer, en gaat dus verder dan enkel en alleen busverhuur. Wij stellen ervaren en toegewijd personeel en recente, uitstekend presterende en comfortabele autobussen te uwer beschikking, en dit voor elke type dienstverlening.

Bij Hermès Lines moet de reis voor elk van onze passagiers een bron van plezier zijn.

Van het eerste contact tot aan het eind van uw reis, hebben wij de ambitie u een gepersonaliseerde dienstverlening aan te bieden, waarbij kwaliteit en uw tevredenheid voorop staan.

Ons credo: uitmuntendheid. Niets minder.

Onze kracht

Bij Hermès Lines, neemt ook de directeur regelmatig een busrit voor zijn rekening.

Er is immers geen betere manier om dicht bij de reizigers te blijven en hun noden te begrijpen. Dit laat ons toe om een kwalitatieve service te bieden, afgestemd op uw verwachtingen. Het is de beste garantie op tevredenheid voor onze klanten.

De integriteit, de toewijding en de dienstbaarheid van de directeur stralen af op onze medewerkers: u zal bij hen hetzelfde verlangen aantreffen om uw verwachtingen te overstijgen opdat uw busreis een bron van plezier zou zijn.

Snelheid en eenvoud

Onze structuur laat toe om snel aan uw vraag naar vervoer per bus te beantwoorden Ons team houdt zich ter beschikking om met spoed te antwoorden op uw vragen. Onze offertes zijn duidelijk, bevatten geen onaangename verrassingen en u hoeft er vanzelfsprekend niet voor te betalen.

Uw voordelen

Uw verplaatsingen per bus worden op maat uitgewerkt, samen met u en voor u, in functie van uw noden en wensen. Bij ons vindt u dan ook geen standaardproducten of een vaststaande reisbusformule.

Of het nu gaat over onze engagementen of over onze prijzen, u krijgt van ons steeds een overzichtelijk project, gedetailleerd, transparant en aan een billijk tarief.

Onze buschauffeurs zijn ervaren, vriendelijk, hoffelijk, behulpzaam en stipt, maar ook flexibel. Elk jaar worden ze onderworpen aan een medische controle en moeten ze ook een nieuw bewijs van goed gedrag en zeden kunnen voorleggen. Ze nemen ook regelmatig deel aan extra rijopleidingen en vormingen over de autobussen zelf.

U zal gebruik maken van een van de betrouwbaarste transportmiddelen. Bovendien hechten wij er, met het oog op het allerbelangrijkste, de veiligheid, extra belang aan dat onze chauffeurs rusten vooraleer ze rijden. Wij waken erover dat de wettelijke gereglementeerde rij- en rusttijden per dag en per week gerespecteerd worden.

U zal kunnen genieten van nieuwe, comfortabele en betrouwbare reisbussen. Ze worden nauwgezet onderhouden en met zorg schoongemaakt voor iedere rit.

U zal uw ecologische voetafdruk reduceren. Inderdaad, want als u ervoor kiest om te reizen met een bus van Hermès Lines, kiest u meteen ook voor een van de minst vervuilende vervoermiddelen met de beste verhouding “efficiëntie/CO2-afdruk”.

Onze reisbussen voldoen allemaal aan de EURO 6 normen. De EURO 6 normen zijn de striktste milieunormen die ons toelaten om “lage emissie zones” te betreden.  Dat zijn zones met beperkt verkeer, die in het leven geroepen zijn binnen de strijd tegen de luchtvervuiling en die meer bepaald de centra van grote steden omvatten.

 

Vervoer kantoor van de Schola Europaea (Elsene) - Ixelles

We werken al aan aantal jaren met de firma Hermès-Lines en we zijn helemaal tevreden van beide hun diensten en de snelheid van hun antwoorden op onze vragen. De chauffeurs zijn aangenaam en de bussen zijn telkens zeer net. De offertes en factuur zijn heel duidelijk. We zouden zonder hesitatie de firma Hermès-Lines aanbevelen.

Meer informatie over Hermès-Lines

Meer weten

De la première prise de contact à la fin de votre voyage, nous avons pour ambition de vous assurer un service personnalisé, basé sur la qualité et votre satisfaction.

Business-class reizen

Verder gaan

De la première prise de contact à la fin de votre voyage, nous avons pour ambition de vous assurer un service personnalisé, basé sur la qualité et votre satisfaction.
Share This