Avenue Herrmann-Debroux 17-19, 1160 Bruxelles info +32 (0)490 11 17 70

Uw Welzijn

Uw Welzijn

Bij Hermès Lines moet de reis een bron van plezier zijn voor elke passagier.

Van het eerste contact tot het eind van uw reis, hebben wij de ambitie om een gepersonaliseerde dienstverlening te voorzien, uitgaande van het streven naar kwaliteit en naar uw tevredenheid. Dit is mogelijk zowel dankzij ons ervaren en toegewijd personeel als dankzij onze recente, performante en comfortabele voertuigen.

Een gevoel van welbehagen

Een gevoel van welbehagen zal u overvallen zodra wij uw vraag naar inlichtingen i.v.m. de huur van een van onze reisbussen met alle comfort ter harte nemen.

Onze structuur laat toe om snel aan nood aan busvervoer te beantwoorden. Ons team houdt zich ter beschikking om met spoed op uw vragen te antwoorden. Onze offertes zijn duidelijk, bevatten geen onaangename verrassingen en zijn vanzelfsprekend gratis.

Toegewijd personeel tot uw dienst

Hermès Lines staat bekend om de vriendelijkheid en de toewijding van zijn buschauffeurs.

Dat wordt verklaard door het feit dat ook de directeur zelf regelmatig een rit met onze alle comfort biedende reisbussen voor zijn rekening neemt. Niets is beter om dicht bij onze passagiers te blijven staan en een inzicht te verwerven in hun noden. Dat staat ons toe een kwalitatieve dienstverlening aan te bieden in overeenstemming met uw verwachtingen. Het is meteen ook de beste tevredenheidsgarantie voor onze klanten.

De integriteit, de zin voor toewijding en dienstverlening van de directeur weerspiegelen zich ook in onze medewerkers: u zal bij hen hetzelfde verlangen vinden om uw verwachtingen te overstijgen opdat uw reis een bron van plezier wordt.

En bij dit alles worden we bijgestaan door onze reisbussen die even mooi als comfortabel zijn.

Mooi en comfortabel

Onze reisbussen zijn nieuw, elegant, ruim en voorzien voldoende ruimte tussen de rijen om zelfs de langste benen een goede bewegingsruimte te bieden. Ze hebben getinte ruiten, airconditioning en nachtverlichting. Onze reisbussen zijn uiteraard voorzien van een toilet met handenwasser en spiegel, en zijn uitgerust met een luchtvering die garant staat voor comfort en een zeer stil functioneren.

Ziehier maar enkele van de functionaliteiten die zullen bijdragen aan uw materieel comfort wanneer u zich verplaatst in een reisbus van Hermès Lines.

Voor lange trajecten stellen we bovendien exclusief reisbussen met alle comfort te uwer beschikking, die uitgerust zijn met verstelbare zetels en wifi om altijd verbonden te blijven.

Vervoer kantoor van de Schola Europaea (Elsene) - Ixelles

We werken al aan aantal jaren met de firma Hermès-Lines en we zijn helemaal tevreden van beide hun diensten en de snelheid van hun antwoorden op onze vragen. De chauffeurs zijn aangenaam en de bussen zijn telkens zeer net. De offertes en factuur zijn heel duidelijk. We zouden zonder hesitatie de firma Hermès-Lines aanbevelen.

Pourquoi choisir Hermès-Lines ? 

En savoir plus

Nous mettons à votre service un personnel expérimenté et dévoué, des autobus récents, performants et confortables, pour tous types de services.

Veilig reisen

Verder gaan

Hermès Lines prête une attention particulière à la sécurité de ses passagers. Nous y veillons chaque jour, tant au niveau de nos autocars que de nos chauffeurs.
Share This