Avenue Herrmann-Debroux 17-19, 1160 Bruxelles info +32 (0)490 11 17 70

Scholen

Scholen

Een bus met chauffeur huren, is een van de veiligste oplossingen voor al uw schoolvervoer en verplaatsingen, in het bijzonder in Brussel.

Zodra het gaat over schoolvervoer is Hermès Lines uw garantie voor veiligheid en kwaliteit. Onze bussen zijn nieuw en worden met zorg onderhouden en iedere dag schoongemaakt. Onze chauffeurs zijn stipt, behulpzaam en ervaren. Iedere stoel is voorzien van een geïntegreerde veiligheidsgordel.

Alle types schoolvervoer

Hermès Lines is gespecialiseerd in de organisatie van elke type busvervoer voor scholen, gaande van een eenvoudige transfer (bv. naar het zwembad) over korte verblijven tot studiereizen van 1 week of meer :

  • Schoolvervoer ‘s ochtends, ‘s middags, ‘s avonds
  • Verplaatsingen naar het zwembad of andere sportaccommodaties
  • Schoolreizen
  • Bosklassen
  • Sneeuwklassen
  • Studiereizen binnen en buiten België.

Wanneer u dit aanvraagt, is het zelfs mogelijk om beroep te doen op onze chauffeurs voor al uw verplaatsingen, eens u ter plaatse bent. Onze centrale ligging laat ons toe om onze klanten het best, doch niet enkel, te bedienen voor hun schoolvervoer in Brussel.

Stipte, behulpzame en ervaren chauffeurs

Hermès Lines staat bekend om zijn stiptheid en de vriendelijkheid van zijn chauffeurs. Deze worden dan ook met zorg geselecteerd. Ze moeten eveneens een bewijs van goed gedrag en zeden kunnen voorleggen voor hun aanwerving.

Al onze chauffeurs hebben ervaring met kinderen. Ze hechten er dan ook speciaal belang aan om op een veilige plek te parkeren zodat de kinderen zonder enig risico kunnen in- en uitstappen.

Hermès Lines waakt over uw veiligheid

Onze reisbussen zijn nieuw en worden nauwgezet onderhouden en schoongemaakt voor iedere rit.

Ze zijn allemaal uitgerust met, onder andere, getinte ruiten, airconditioning, toilet met handenwasser, koelkast en videoscherm. Sommigen zijn ook voorzien van verstelbare zetels en wifi.

Om de grootst mogelijke veiligheid voor het schoolvervoer en onze andere diensten te garanderen, rusten onze chauffeurs uit voor ze rijden. Wij hechten er extra belang aan dat onze chauffeurs rusten vooraleer ze achter het stuur kruipen. Wij waken erover dat wettelijk gereglementeerd rij- en rusttijden per dag en per week gerespecteerd worden.

Iedere zitplaats beschikt over een geïntegreerde veiligheidsgordel. Voor ieder vertrek herinnert de chauffeur de leerkrachten en/of begeleiders aan de veiligheidsvoorschriften opdat zij erover zouden waken dat elke kind goed neerzit en de veiligheidsgordel goed vastgemaakt is. Bovendien herinnert de chauffeur hier ook aan via de luidsprekers in de bus.

Indien de begeleiders dit wensen, kunnen ze de conformiteit van het schoolvervoer en de staat van het voertuig controleren.

Onze bussen zijn uitgerust met lokalisatieapparatuur die ons en de vervoersverantwoordelijke binnen de school toestaat op elk moment en in real time de exacte locatie van de bus te raadplegen.

Tot slot laat een controlesysteem ons ook toe om de rijd- en rusttijden, de snelheid en zelfs het rijgedrag van de chauffeur te controleren.

Vervoer kantoor van de Schola Europaea (Elsene) - Ixelles

We werken al aan aantal jaren met de firma Hermès-Lines en we zijn helemaal tevreden van beide hun diensten en de snelheid van hun antwoorden op onze vragen. De chauffeurs zijn aangenaam en de bussen zijn telkens zeer net. De offertes en factuur zijn heel duidelijk. We zouden zonder hesitatie de firma Hermès-Lines aanbevelen.

Share This