Avenue Herrmann-Debroux 17-19, 1160 Bruxelles info +32 (0)490 11 17 70

Busverhuur met chauffeur

Busverhuur met chauffeur

Bij Hermès Lines moet de reis een bron van plezier zijn voor elke passagier.

Wij zijn een familiaal bedrijf voor personenvervoer. Hermès Lines stelt ervaren en toegewijde chauffeurs en recente, performante en comfortabele reisbussen ter uw beschikking.

Vanaf het eerste contact tot aan het eind van uw reis, streven wij ernaar u een gepersonaliseerde service aan te bieden, gebaseerd op kwaliteit en uw tevredenheid.

Hermès Lines stelt u een gepersonaliseerde service op maat voor, aangepast aan uw noden, voor al uw verplaatsingen per bus :

  • Regelmatig of occasioneel busverhuur,
  • Busverhuur per week of per weekend,
  • Busverhuur in Brussel, in België en in het buitenland.

Heeft u een project? Contacteer ons! Wij helpen u graag het te realiseren.

Een schooluitstap, een bedrijfsevenement, een transfer naar de luchthaven, …

Of u nu professional dan wel particulier bent, een sportclub dan wel een culturele vereniging, Hermès Lines stelt zijn knowhow en zijn reisbussen ter uw beschikking voor al uw noden aan busvervoer.

Ons team houdt zich klaar om zo snel mogelijk op uw vragen te antwoorden. Uw verplaatsingen zullen stuk voor stuk ontworpen worden op maat, in onderling overleg en in functie van uw noden en wensen. Er is geen sprake van het opleggen van een gestandaardiseerd busverhuur of van een vaststaande formule. Wij passen ons aan aan uw noden.

Onze structuur laat toe om snel een antwoord te bieden aan uw nood aan busvervoer. Wij stellen u duidelijke, gedetailleerde en transparante projecten voor. Of het nu gaat over onze engagementen of over onze prijzen. Onze offertes zijn duidelijk, bevatten geen onaangename verrassingen en zijn vanzelfsprekend gratis.

Onze buschauffeurs zijn ervaren, vriendelijk, beleefd en behulpzaam. Ze zijn uiterst stipt maar geven ook blijk van flexibiliteit. Ze hebben allen ervaring met kinderen zodat zij de veiligheid kunnen garanderen tijdens schoolverplaatsingen.

Onze bussen zullen u toestaan u in alle veiligheid en op performante wijze te verplaatsen en zullen u zelfs een gevoel van welbehagen geven. Ze zijn nieuw, comfortabel en betrouwbaar en ze worden nauwgezet onderhouden en schoongemaakt.

Dankzij onze verhuur van een bus met chauffeur, kan u genieten van een comfortabel en veilig vervoermiddel, met een gereduceerde ecologische voetafdruk. Onze bussen voldoen aan de EURO 6 normen. Dat zijn de striktste milieunormen die ons toelaten om tot in het centrum van de grote (hoofd)steden te rijden, zelfs daar waar de toegang verboden is voor voertuigen die als vervuilend worden beschouwd (bv. Antwerpen).

Vervoer kantoor van de Schola Europaea (Elsene) - Ixelles

We werken al aan aantal jaren met de firma Hermès-Lines en we zijn helemaal tevreden van beide hun diensten en de snelheid van hun antwoorden op onze vragen. De chauffeurs zijn aangenaam en de bussen zijn telkens zeer net. De offertes en factuur zijn heel duidelijk. We zouden zonder hesitatie de firma Hermès-Lines aanbevelen.

Waarom kiezen voor Hermes-Lines ? 

Verder gaan

Nous mettons à votre service un personnel expérimenté et dévoué, des autobus récents, performants et confortables, pour tous types de services.

Bus verhuur met chauffeur voor particulieren

Verder gaan

Hermès Lines vous propose tout type de service pour la location d’un autocar bien entretenu avec un chauffeur expérimenté pour particuliers.
Share This