Avenue Herrmann-Debroux 17-19, 1160 Bruxelles info +32 (0)490 11 17 70

Luchthavenvervoer en Groupsshuttles

Luchthavenvervoer en Groupsshuttles

Hermès Lines verzorgt al uw transfers naar luchthavens en stations in België en onze buurlanden (Frankrijk, Duitsland, Nederland, Luxemburg, …) of naar om het even welke andere bestemming van uw keuze.

Bent u op zoek naar een comfortabele en snelle manier om u naar de luchthaven te verplaatsen? Met onze luchthavenshuttledienst komt u behouden en in alle rust en comfort aan.

Ervaren chauffeurs voor uw groepsshuttles

Hermès Lines staat in voor al uw noden aan vervoer van groepen naar luchthavens en stations in België en onze buurlanden of naar om het even welke andere bestemming van uw keuze.

Dankzij de bussen met chauffeur van Hermès Lines komt u stressvrij en in alle comfort, op tijd aan voor het vertrek van uw vliegtuig of trein. Hetzelfde geldt voor uw retour, waarbij onze chauffeur u zal opwachten om indien gewenst de shuttledienst terug naar uw vertrekplaats te verzorgen.

Al onze chauffeurs zijn stipt, ervaren en behulpzaam en hebben maar één doel voor ogen: u behouden, comfortabel en in alle veiligheid naar uw bestemming brengen.

Alleen maar voordelen

Dankzij de diensten van Hermès Lines voor uw luchthavenvervoer zal uw groep in alle rust kunnen vertrekken.

U komt op tijd en in alle comfort aan, in een exclusief voor u gereserveerde bus, toch nog steeds een van de veiligste vervoermiddelen. U vermijdt de stress van het verkeer, de files, het rijden in slecht weer of op uiterst late of vroege uren. Uw voertuig blijft bij u thuis in alle veiligheid. U verliest geen tijd om u te parkeren en u spaart bovendien de parkeerkosten uit.

Naast het comfort van onze reisbussen geniet u ook van meer dan voldoende plaats voor uw bagage dankzij onze zeer grote bagageruimte.

Bovenop al deze voordelen, heeft u ook het plezier bij te dragen aan duurzamere mobiliteit. Onze reisbussen beantwoorden allen aan de eisen van de EURO6 normen en hebben de beste verhouding “efficiëntie/CO2-uitstoot”.

Zelfs voor kleine groepen

Naar gelang de bestemming, kan het huren van een reisbus voor een groepsshuttle al voordelig zijn vanaf een groep van 10 personen…zonder hierbij nog maar rekening te houden met de bagageruimte die kleinere voertuigen u niet kunnen bieden.

Vervoer kantoor van de Schola Europaea (Elsene) - Ixelles

We werken al aan aantal jaren met de firma Hermès-Lines en we zijn helemaal tevreden van beide hun diensten en de snelheid van hun antwoorden op onze vragen. De chauffeurs zijn aangenaam en de bussen zijn telkens zeer net. De offertes en factuur zijn heel duidelijk. We zouden zonder hesitatie de firma Hermès-Lines aanbevelen.

Share This