Avenue Herrmann-Debroux 17-19, 1160 Bruxelles info +32 (0)490 11 17 70

Sportclubs

Sportclubs

Hermès Lines begeleidt uw voetbal-, rugby-, basket- of andere sportploeg op al zijn verplaatsingen in België of het buitenland.

De huur van een bus is de ideale oplossing voor het vervoer van uw atleten, uw sportploeg, de trainers, de bestuursleden, de ouders van de spelers: praktisch, comfortabel en voordelig tegelijkertijd.

Huur van een bus voor sportverenigingen

Heeft u als sportvereniging regelmatig een bus nodig voor het vervoer van uw atleten en sportploegen?

Wensen de ouders van de spelers hun kinderen te vergezellen naar een sportcompetitie of match in België of het buitenland?

Met Hermès Lines komt uw sportclub aan op zijn bestemming in optimaal comfort en in alle veiligheid.

Alleen maar voordelen

Door een Hermès Lines reisbus te huren, zorgt u ervoor dat uw sportclub en zijn begeleiders in alle comfort en rust aankomen ter plaatse.

Een gepersonaliseerde dienstverlening in een vervoermiddel dat exclusief voor u is gereserveerd en dat een van de veiligste manieren van reizen blijft.

Op tijd vertrekken en aankomen, geen stress onderweg, geen nood om parking te zoeken eens ter plaatse, de ploeg arriveert samen en op hetzelfde moment.

De ouders van de jonge spelers en atleten kunnen hetzelfde vervoermiddel gebruiken en komen behouden aan, zonder stress en in alle rust, tegelijkertijd met hun kinderen.

Het is de ideale manier om de teamspirit ende band tussen spelers en hun entourage te versterken.

Een kleinere ecologische voetafdruk, een duurzamere mobiliteit

Kiezen voor een reisbus van Hermès Lines voor uw sportclub, is kiezen voor een van de properste vervoermiddelen, met de beste verhouding « efficiëntie/CO2 uitstoot ».

Onze reisbussen voldoen allemaal aan de EURO 6 normen. Deze milieunormen zijn de striktste en laten ons toe om “lage emissie zones” te betreden. Dat zijn zones met beperkt verkeer, die in het leven geroepen zijn binnen de strijd tegen de luchtvervuiling en die meer bepaald de centra van grote steden omvatten. Dergelijke zones bestaan reeds in verschillende Europese hoofdsteden en zullen zich overal in Europa en België verder ontwikkelen.

Een billijke prijs

De reisbus is niet alleen een van de veiligste manieren van reizen, het is ook een van de goedkoopste. U zal versteld staan van onze concurrentiële tarieven voor het vervoer van uw sportclub.

Vervoer kantoor van de Schola Europaea (Elsene) - Ixelles

We werken al aan aantal jaren met de firma Hermès-Lines en we zijn helemaal tevreden van beide hun diensten en de snelheid van hun antwoorden op onze vragen. De chauffeurs zijn aangenaam en de bussen zijn telkens zeer net. De offertes en factuur zijn heel duidelijk. We zouden zonder hesitatie de firma Hermès-Lines aanbevelen.

Share This