Avenue Herrmann-Debroux 17-19, 1160 Bruxelles info +32 (0)490 11 17 70

Particulieren

Particulieren

Hermès Lines stelt u, aangepast aan uw noden, vervoersoplossingen voor in een bus met chauffeur, voor al uw feesten, familie- en schoolreünies, huwelijken, dagtrips en alle reizen in privégroepen…

Koppel het nuttige aan het aangename.

Laat u rijden en geniet van de reis samen met uw familie, uw vrienden, uw groep. Een bus met chauffeur huren bij Hermès Lines, is zich comfortabel en luxueus verplaatsen en in alle rust en behouden aankomen. Dit alles voor een billijke prijs, zelfs voor een kleine groep.

Oplossingen op maat voor verplaatsingen per bus voor particulieren

U organiseert een reünie of een familiereis? Een huwelijk? U organiseert een uitje met uw alumnivereniging? Wat ook uw noden zijn, Hermès Lines biedt, op uw maat, een oplossing met privébus met chauffeur voor al uw vervoernoden.

Luxe en eleganti

De leden van uw groep zullen zich verplaatsen in de luxe en elegantie van een bus die exclusief voor hen is gereserveerd. U komt samen aan op uw bestemming, in goed humeur en in alle sereniteit. Onderweg heeft u de tijd om met elkaar te praten of simpelweg te relaxen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het verkeer.

Voeg daar de behulpzaamheid, de beschikbaarheid en de stiptheid van uw chauffeur aan toe, en u kan er vanop aan dat dit zal bijdragen tot de groepssfeer en het succes van uw evenement.

Voor uw comfort en veiligheid

Onze chauffeurs zijn ervaren, behulpzaam en stipt.

Onze reisbussen zijn nieuw, comfortabel, goed onderhouden en ruim. Ze zijn allemaal uitgerust met, onder andere, getinte ruiten, airconditioning, toilet met handenwasser, koelkast. Sommige bussen zijn ook uitgerust met verstelbare zetels en wifi.

Een kleinere ecologische voetafdruk, een duurzamere mobiliteit

Kiezen voor een trip in een bus van Hermès Lines, is kiezen voor een van de properste vervoermiddelen, met de beste verhouding « efficiëntie/CO2 uitstoot ». Een klein duwtje in de rug voor het milieu, dat alleen maar zal bijdragen tot uw plezier.

Een billijke prijs

Een bus met chauffeur huren, blijft een van de veiligste en minst dure manieren van reizen, zelfs voor een kleine groep.

Vervoer kantoor van de Schola Europaea (Elsene) - Ixelles

We werken al aan aantal jaren met de firma Hermès-Lines en we zijn helemaal tevreden van beide hun diensten en de snelheid van hun antwoorden op onze vragen. De chauffeurs zijn aangenaam en de bussen zijn telkens zeer net. De offertes en factuur zijn heel duidelijk. We zouden zonder hesitatie de firma Hermès-Lines aanbevelen.

Share This